Olen lihonut ja yritän keksiä jonkun varman keinon pudottaa painoa. Syöminen viisi kertaa päivässä vain pahensi tilannetta, koska en viikonkaan aikana onnistunut hillitsemään annoskokojani, joten sen voisin samantien unohtaa. Ainakin pystyn sanomaan, että kokeiltu on. Tämän hetken suunnitelma on syödä vain terveellisiä ja vähäkalorisia ruokia, joten ostin jääkaapin täyteen niitä. (Jääkaapin täyteen ostaminen on myös riskiä, mutta yritän sitä silti.) En aio kituuttaa, mutta voisin ihan todella syödä vähemmän. Työt jatkuvat pienen tauon jälkeen taas huomenna, joten kulutus nousee aika reippaasti. Sitten vain se työpaikkanapostelu helvettiin mun elämästä, niin eiköhän se painokin vähä vähältä ala laskea. Koitan olla sortumatta ylilyönteihin.

Sanoin nyt lopullisesti Miehelle, etten rakasta. Se tiesi sen kyllä, halusi vain varmistuksen. Nukuttiin samassa sängyssä, mutta ensimmäistä kertaa siihen ei liittynyt mitään koskettelua. En ollut pahoillani, kun Mies lähti. En koe mitään tarvetta olla sen ystävä tai edes sen parempi kaveri, vaikka se oli mulle todella tärkeää vielä pari viikkoa sitten. So it goes.

Tapasin suloisen tytön, josta haluaisin pitää huolta ja jonka kanssa vietettiin yksi ilta ihan vain silittäen toisiamme. Se tuntui jännittävältä ja kutkuttavalta, vaikka se olikin naamioitu kaverilliseksi. Uskokaa mua, siinä ei ollut kovin paljon kaverillista. Haluaisin tavata sen tytön pian uudestaan, mutta se asuu kaukana ja tapaamista voi olla vaikea järjestää. Se oli hurmaava.

Perjantaina olisi tarkoitus mennä juhlimaan Siskon ja sen ystävien kanssa ja lauantaina Deen kanssa. Perjantaina kohteena ovat naiset ja lauantaina miehet. Haluan tuntea itseni halutuksi ja tavata ihmisiä. Tarvitsen keskusteluja.